Esittely

Elämämme on hyvin kiireistä, ja sen vuoksi ansaitset hetkiä, jolloin mielesi, kehosi ja sisimpäsi rauhoittuvat. Toivomme, että innostut entistä terveemmän, onnellisemman ja paremman elämän tavoittelemisesta ja opit elämään tasapainoisempaa, terveellisempää ja stressittömämpää elämää. Earth Kiss tarjoaa sinulle pienen askeleen kohti hyvinvointia.

Autamme sinua virkistämään olemustasi ja antamaan sille uutta eloa kasvonaamiosarjamme avulla.

Stressi, väsymys ja välttämättömien kivennäis- ja ravintoaineiden vähäisyys jokapäiväisessä ravinnossa ja elintavoissa tuntuvat kehossa. Tehoviljely kuluttaa maaperästä näitä tärkeitä ravintoaineita ja mineraaleja, ja tällä on suora vaikutus kehoon, mieleen ja ihon tasapainoon.

Shilajit on harvinainen voimakkaasti mineralisoitunut orgaaninen aine ja kuuluu hayurveda-lääketieteen tärkeimpiin ainesosiin. Vanhojen intialaisten pyhien kirjoitusten mukaan sillä on voimakas ihoa nuorentava vaikutus. Shilajitia esiintyy Tiibetin vuorilla. Tätä kallisarvoista, energiaa sisältävää mineraalia voi löytää Himalajan korkeilla huipuilla sijaitsevista koloista ja halkeamista – legenda kertoo, että mitä korkeammalla shilajitin lähde on, sitä voimakkaampaa se on.

Shilajit sisältää 85 mineraalia, jotka auttavat tasapainottamaan ihoa ja samalla lisäämään energisyyden tunnetta ja lievittämään stressiä ja ahdistusta.

Earth Kiss -naamioon on valittu monia eri saviaineksia, joihin on lisätty Himalajalta peräisin olevaa shilajitia. Savea on hankittu eri puolilta maailmaa, esim. Thaimaan aurinkoisilta rannoilta, afrikkalaisista tulivuorista ja jäisistä vuoristoista.

Earth Kiss -kasvonaamiot syväpuhdistavat ihon ja poistavat epäpuhtauksia, ja shilajit auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kauneuden.

Palauta luottamuksesi terveeseen ihoon.

Himalajalta peräisin olevalla shilajit-mineraalilla täydennetty kasvonaamiosarjamme:

  • Tuotteita on täydennetty 85:llä shilajitista löydetyllä mikroravinteella, jotka auttavat tasapainottamaan ihmisen energiaa siten, että saavutetaan ihon, kehon ja mielen optimaalinen terveys ja elinvoimaisuus.
  • 100-prosenttisesti luonnollinen
  • Kangasnaamiot on valmistettu biologisesti hajoavasta luonnon bambusta
  • Olemme kasvissyöjiä ja eläinten hyvinvointi on hyvin tärkeää Earth Kissin ajattelutavassa. Tuotteet on testattu ympäristötietoisesti, ei eläinkokein.

100-prosenttisesti luonnollinen kasvonaamiosarja

Suunniteltu tuomaan maksimaalisesti esiin mielen, ihon ja kehon terveyden ja elinvoimaisuuden

Earth Kiss -naamiot tarjoavat aidosti rentouttavan elämyksen ja samalla puhdistavat ja ravitsevat ihon luonnollisesti. Palauta sisäinen kauneutesi ja luottamuksesi upeaan ihoon.

Aloita Earth Kiss -hyvinvointivalmisteiden käyttö tänään ja koe hämmästyttävien tuotteiden ja uskomattoman tehokkaiden ainesosien vaikutus.

  • Runsas valikoima – 6 erilaista innoittavaa tuotetta tarjoavat jokaiselle jotain
  • Laatu – tuotteissa käytetään ainoastaan laadukkaita luonnollisia ainesosia, jotka eivät sisällä väriaineita, säilöntäaineita eivätkä synteettisiä tuoksuja.
  • Eläinten hyvinvointivaatimusten huomioiminen – Earth Kiss -naamiot ovat kasvissyöjien hyväksymiä eikä niiden testaamiseen koskaan käytetä eläimiä.
  • Monipuolisuus – valmis myyntitiskille asetettava teline mahdollistaa tuotteiden tarjoamisen kassalla, ja tilan ollessa vähissä hyllyn reunaan kiinnitettävä nauhamainen valikoima on oivallinen vaihtoehto